Sprekers

Keynote Sprekers

Featured Sprekers

Jeffrey McGuire & Tracy Evans - Words Matter: Battling Buzzword Bingo with smart (content) strategy and execution

Drupal icoon en Partner bij Open Strategy Partners. Jeffrey A. "jam" McGuire is een memorabele en charismatische spreker met een sterk gevoel voor de intersectie van open source software, business, community en cultuur. Hij is een frequente keynote spreker op verschillende evenementen rond de wereld. Hij heeft honderden podcast interviews, artikelen en videos online omtrent open source en business.

Ruben Teijero - Headless Drupal

Drupal Hero bij 1xINTERNET. Een aantal jaar geleden begonnen met bijdragen aan Drupal 8 core en sindsdien front-end en back-end superkrachten ontwikkeld. Op dit moment spendeert hij veel tijd in Conil (Spanje) waarbij hij veel bijdraagt aan de Community en als spreker in Europa praten over Drupal. Je hebt hem waarschijnlijk al ontmoet, zo niet dan moet je dat zeker doen, @Drupal_Heroes.

Marin Jankovski - Working remote and in the open

Sinds 2012 is Marin Jankovski (@maxlazio) deel van het Gitlab team. Marin studeerde electrical & computer engineering aan de Universiteit van Novi Sad in Serbia en is nu de build lead bij Gitlab.

Giuseppe Maggiore - Highly interactive, highly reliable, Single Page Web Applications in TypeScript and React, using Headless Drupal

Tijdens zijn studententijd is zijn interesse op game development veranderd naar programmeertalen en functioneel programmeren. Op dit gebied startte hij zijn academische carriere en verhuisde naar Nederland: als game development leraar (NHTV) en daarna als architect van het Informatica Ontwikkeling Curriculum aan de Hogeschool van Rotterdam. Nu werkt hij als CTO bij Hoppinger, waar hij cutting edge tools en systemen helpt ontwikkelen en bijdraagt aan het opzetten van verschillende startups.

Martijn Aslander - De ‘nieuwe renaissance’

Martijn Aslander is stand-up filosoof, boardroom sparring partner en mede-auteur van de bestseller Nooit Af. Hij bouwde handmatig het grootste hunebed ter wereld, stond aan de wieg van Lifehacking.nl en is mede-oprichter van Permanent Beta. Zowel op het podium als in zijn publicaties brengt hij met hartstocht en humor de complexe impact van technologie op de samenleving in kaart.

Geselecteerde Sprekers

Gesponsorde Sessies