Sponsoren

Op donderdag 5 april 2018 is het weer zover, dan opent De Fabrique in Utrecht haar deuren weer voor hét jaarlijkse Drupal evenement van de lage landen: DrupalJam 2018 komt eraan. Deze dag wordt wordt ieder jaar diverser en uitdagender en dit jaar streven we zelfs naar 500 bezoekers! Maar een congres van deze grootte kan niet georganiseerd worden zonder sponsors, dus vragen we jou dit jaar weer om je hulp.

De return on investment voor sponsoren is altijd een grotere uitdaging. Dat zien we als organisatie natuurlijk ook. Daarom hebben we alle feedback van de vorige edities ter tafel gelegd en hebben we onze sponsorpakketten herzien. Nieuw is dit jaar dat we een exclusieve positie hebben voor één Platinum hoofdsponsor. Je krijgt dit jaar de mogelijkheid je bedrijf exclusief te promoten middels een video die je op het hoofdpodium bij de opening van de dag kunt presenteren. Ook wordt de lunch in z'n geheel aan jou als onze hoofdsponsor opgedragen. Als Goud sponsor krijg je dit jaar de mogelijkheid om gebruik te maken van een presentatie van een korte business case van je bedrijf. Dit alles naast het feit dat je een eigen ruimte naar je bedrijf genoemd krijgt, meer exposure dus!

Groeimarkt

We willen je daarom weer van harte uitnodigen om deel te nemen door te sponsoren en op te vallen in de groeiende markt. Want zoals altijd is het mogelijk om DrupalJam te organiseren met een geweldig programma op een fantastische locatie als jullie hieraan bijdragen. DrupalJam is uitgegroeid tot een congres dat Drupal (internationaal) op de kaart zet. Het blijft daarom interessant om te investeren in DrupalJam en daarmee in onze gemeenschap en code.

Heb je een idee om iets geweldigs te doen? Laat het weten op: drupaljam@stichtingdrupal.nl. We denken graag mee om ze op een goede manier tot uiting te brengen.

Graag roepen we je op zo snel mogelijk de sponsorbrochure door te nemen en je sponsorbijdrage vast te leggen, want op = op! Klik hier voor de brochure!

Verbinden

Mocht je helaas niet in de gelegenheid zijn DrupalJam financieel te sponsoren, dan vragen we je de gemeenschap een warm hart toe te dragen en samen met (al) je collega’s en medewerkers naar Fabrique af te reizen. Want bijdragen aan onze open source gemeenschap doe je ook door jouw hele bedrijf te laten netwerken, inspireren, discussiëren, leren en verbinden. Koop dus snel kaartjes voor al je collega’s en tot op 5 april!